İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - TOKİ Aliya İzzetbegoviç Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Meb'in sosyal sorumluluk yönetmeliği kapsamında okulumuz sosyal sorumluluk programı  etkinliği  kapsamında;

Akşemsettin Fatih İmam Hatipliler Vakfı işbirliği ile ihtiyaç sahibi,yetim ve öksüz öğrencilerimize Erzak Kolisi dağııtmı yapılacaktır.

Dağıtım 1 Mayıs 2024  Çarşamba günü başlayacaktır.

7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü

Mrt

Tüm mezun olan öğrencilerimizi ve Mezun olacak olan öğrencilerimizi iftar programına bekliyoruz.

Hurma ve su ile oruç açılacak.

Akşam namazı kılınacak.

İfatar Programı.

Mrt

İstanbul üniversitesi Fizik Mezunu olan Şengin ALİOĞLU  öğrencilerimiz ile bir araya gelerek Fizik konuşacakalr ve deneyler yapacaklar.

İnternette fenomen olan Fizik  hocamız'ın gösterisine davetlisiniz.

Mrt

18 Mart 2024 tarihinden itibaren geçerli ders programı yayınlandı.

Mrt

Bu hafata genç vaizlerimizden İbrahim ŞİRAZ  örnek şahsiyeterden  El-Hacc Mâlik eş-Şabâz'ı anlatılacaktır.

Ben Okuyorum İstanbul Okuyor.

Aile Çocuk Eğitim Programı

Kamu Hizmetleri Standartları Tablosu

Şbt

Kütüphane söyleşilerimizde bu haftanın konuğu İbni Haldun Üniversitesinden Prof. Dr. Ali Osman KUŞAKÇI olacaktır.

Kendiside İmam Hatip Lisesi mezunu olan Ali Osman bey tecrübe paylaşımları üzerine öğrencilerimize seminer verecektir.

Şbt

Kütüphane Söyleşilerimizin bu haftaki konuğu Önder İmam Hatipler derneği Başkanı Abdullah CEYLAN olacaktır.

08/02/2024 Perşembe günü saat 10:00 da programımız başlayacaktır.

Ara

Said HATİBOĞLU hocamız velhasıl sohbetleri kapsamında 21/12/2023 Perşembe günü saat 13:30 da öğrencilerimiz ile buluşacak.

ÇEDES kapsamında yapılacak olan programımıza velilerimizde davetlidir.

Şbt

Okul aile birliği mali bilgileri aile birliği blançosu

Okulda Diyabet Eğitimi Hakkında