İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - TOKİ Aliya İzzetbegoviç Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Tecrübe Paylaşımı kapsamında Kaanlar gıda yönetim kurulu üyesi Ahmet KAAN'ı  geleceğimizi oluşturan Meslek seçimleri ile ilgili tecrübelerinden yararlanmak için öğrencilerimiz ile buluşturduk.

May

Din öğretimi genel müdürlüğümüzün düzenledği İstanbulda bulunan İmam Hatipler arası genç  hafızlar yarışmasında öğrencimiz Abdullah HAFIZ İstanbul üçüncüsü oldu.

Nis

29 Nisan ile  30 Nisan tarihlerinde ilçemizde bulunan Şehit Polis Mustafa Erdoğan Ortaokulu-Akşemsettin Ortaokulu-Kayaşehir Ortaokulu ve Kayaşehir Şeyhşamil İmam Hatip Ortaokuluna tanıtım faliyetleri kapsamında ziyaret ederek 8. sınıf öğrencilerine okulumuzun tanıtımını yaptık.

Katılım gösteren öğrencilerimize imam hatip nesline iz bırakanlar kitabını hediye ettik.

Nis

Okulumuzun tanıtımı kapsamında bugünde Prf.Dr.Ahad Andican ortaokulu 8. Sınıfı ile M.Akif İnan AİHL, İHO bölümü 8. Sınıf  öğrencilerine tanıtımımızı gerçekleştirdik.

Nis

Okulumuzun tanıtımı için Mustafa kutlu iho ve M.Eminsaraç İho ya okul müdürümüz öğrenci meclis başkanımız ve teknoloji takımından öğrencilerimiz ile giderek okulumuzun tanıtımını yaptık.

Nis

Genç vaizler gençlerle sohbetimizde bu hafta  öğlen arasında Bosna Herseğin ilk cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç’i Eyüp Ensari ÖZDOĞAN anlattı

Programa katılım gösteren öğrencilerimize sohbet çıkışında topkek ve meyve suyu ikram edildi.

Mrt

Mezun ve Mezun olacak öğrencilerimiz için tertip ettiğimiz İftar programına katılım gösteren 500 den fazla öğrencimize teşekkür ediyoruz.

Eski ama eskimeyen öğrencileri görmenin mutluluğu çok güzeldi.İsimler unutulsada simaları hiç değişmemiş öğrencilerimiz bizleri ziyadesi ile mutlu etti.

Mrt

Eğitimci yazar Tarık Sezai KARATEPE ile öğrencilerimizi,Çanakkaladen Gazzeye Programında bir araya getirdik.

Mrt

İstanbul üniversitesi Fizik Mezunu olan Şengin ALİOĞLU  öğrencilerimiz ile bir araya gelerek Fizik konuştular ve deneyler yaptılar.

İnternette fenomen olan Fizik  hocamızın söyleşisinde ilginç deneyler ve sonuçlar ortaya çıktı.

Mrt

Önder başkanlarından Halit BEKİROĞLU'nu öğrencilerimiz ile buluşturduk.

Şbt

Kütüphane söyleşilerimizin bu haftaki konuğu ÖNDER İmam Hatip Mezunları ve Mensupları derneği genel başkanı Abdullah CEYLAN oldu.

Muhammed İhsan SÖNMEZ in Moderatörlüğünde  Öğrencilerimize; Kariyer Planlama, Eğitim ve Çalışma hayatı hakkında tecrübelerini paylaştı.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün düzenlediği Hafızlık yarışmasında öğrencimiz Abdullah HAFIZ; hafızlık yarışmasında 1. oldu.

Şbt

Okulumuzun konferans salonunda Tiyatrocu Ulvi ALACAKAPTAN ve ekibinin sergilediği ''Ceberrut Kaynana'' adlı  28 şubat sürecinin anlatıldığı tiyatro gösterimini öğrencilerimiz ile birlikte izledik

Şbt

Tüm şehitlerimiz ve 6 Şubat depremlerinde kaybettiğimiz vatandaşlarımız için Başakşehir Millet Camiisinde Cuma Namazı öncesinde imam hatip lisesi öğrencileri ilahi ve Kuranı Kerim okudular.

Öğrencimiz İbrahim ŞiRAZ okuduğu Kuran-ı Kerim ile programa katıldı.

Şbt

Kütüphane söyleşileri kapsamında Eğitimci yazar Sinan ÖZYURT ile öğrencilerimiz bir araya geldi.

Güzel bir hasbihal gerçekleştirildi.